fbpx class="page-template-default page page-id-5963 wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0 vc_responsive" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

Mi smo ReproMedica – IVF klinika sa najnaprednijom tehnološkom opremom i visoko kvalifikovanim osobljem lekara, embriologa i laboranata sa dugogodišnjom praksom i bogatim iskustvom u svojoj oblasti.

Kao jedina klinika u Slovačkoj Republici posebno smo specijalizovani za donatorski program oocita. Zahvaljujući našoj databazi donatorki oocita, možemo pacijentkinji primaocu da izaberemo najprikladniju donatorku praktično odmah. Kod nas ne očekujte liste čekanja, odmah počinjemo sa tretmanom lečenja. Obezbedićemo Vam sveobuhvatnu zdravstvenu negu u oblasti važnih životnih odluka, gde samo najbolja kombinacija najsavremenije opreme, najpristupačnijih metoda lečenja i ličnog pristupa garantuje najveći uspeh.

Zato od Vaše prve posete kod nas pokušavamo da pronađemo idealno rešenje „skrojeno po meri“ sa ljudskim, profesionalnim i diskretnim pristupom. Nudimo profesionalni kvalitet našeg osoblja, najsavremeniju tehnološku opremu, i na kraju, ali ne i manje važno, prijatno, mirno i diskretno okruženje u kojem se klinika nalazi.

U ČEMU SMO RAZLIČITI

TEHNOLOŠKA OPREMA

ReproMedica je klinika sa najsavremenijom tehnološkom opremom, uključujući EMBRYOSCOPE i softverski analizator spermatozoida „MEDEALAB CASA“, koji omogućuje objektivnu procenu spermograma (SPG).

DOSTUPNOST BEZ ČEKANJA

Naš program raspolaže sa najširom databazom doniranih jajnih ćelija i embriona, koji su odmah dostupni. Istovremeno, garantuje izbor najpogodnijeg donora/donatorke, zahvaljujući čemu se lečenje započinje odmah bez čekanja i stresa. Zakažite sastanak ovde.

PRISTUP I STRUČNOST

Svaki član našeg tima ima dugogodišnje iskustvo u svojoj oblasti, visoku kvalifikaciju i empatičan pristup prema pacijentima. Tokom celog tretmana lečenja, Vama se posvećuje isključivo jedan lekar, uključujući i izvođenje pojedinačnih intervencija.

JEDINSTVENI DONATORSKI PROGRAM

ReproMedica donatorski program je razvijen kao sredstvo za poboljšanje IVF tretmana, povećavajući njegov uspeh i zadovoljstvo klijenata. IVF lečenje je često psihološki zahtevno, iscrpljujuće i upravo, ublažavanje napetosti tokom čekanja na odgovarajućeg donora/donorke je našom velikom prednošću.

DONIRANE JAJNE ĆELIJE

Naše anonimne donatorke su isključivo mlade, zdrave žene, koje su odlučile da doniraju oocite. I Vi možete da donirate jajne ćelije.

DONACIJA EMBRIONA

Embrioni potiču od mladih, zdravih donora/donatorki.

OBIMNA DATABAZA SPERMATOZOIDA

Garantujemo maksimalno usklađivanje potrebnih znakova između donora i primaoca.

SOCIAL FREEZING

Preventivna metoda zamrzavanja sopstvenih ćelija (spermatozoida/jajnih ćelija) za kasniju upotrebu.

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám správu alebo zavolajte na +421 903 992 626.